A- A A+

Verlichting


Verlichting brengt sfeer en dus kiest u die maar beter zorgvuldig uit. Wij geven advies en helpen u de juiste keuze te maken uit de waaier van mogelijkheden. Als uw lichtontwerp volledig opgemaakt is, zorgen wij voor de installatie van zowel uw binnen- als buitenverlichting. Doe een beroep op onze jarenlange ervaring en geniet binnen de kortste keren van een optimaal verlichte ruimte.

Energiebesparende verlichting

Ook met uw lichtinstallatie kan u energie besparen! En niet alleen door gloeilampen te vervangen door meer energiezuinige lampen. Wij geven u de nodige tips en professioneel advies. Bij de uitvoering van uw lichtontwerp hebben wij altijd aandacht voor een optimale verlichting én een laag energieverbruik. Mooi meegenomen voor het milieu en uw portemonnee.

Lichtstudie

Als u dat wil, voeren wij een volledige lichtstudie uit. Dat gaat nog een stapje verder dan gewoon lichtadvies. Bij een lichtstudie bekijken we samen hoe u een ruimte het best kan verlichten en maken we een lichtplan op. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen en uw budget!

Het lichtplan van een ruimte beschrijft:

Wilt u ook een lichtstudie laten opmaken voor uw huis? Neem dan contact op en vraag vrijblijvend meer informatie!

contacteer ons

Kerkhoflaan 62
2400 Mol
Tel: 014 32 05 07014 32 05 07
info@geertsfilip.be
BTW: BE0660 985 912
Registratie 02/26/10

Premies

Wij isoleren volgens de EPB-normen zodat u alle premies kan aanvragen. U krijg ook alle nodige attesten.

Lees meer