Luchtdichting voor een perfect geïsoleerde woning

Een goede luchtdichting in Mol en omgeving aangeboden door ons, is de basis voor een perfect geïsoleerde woning. Geerts Filip zoekt luchtlekken op en maakt uw woning helemaal luchtdicht. Luchtlekken zijn plaatsen waar de lucht uit uw huis ontsnapt.

Blowerdoortest

Door deze luchtlekken duikt er warmteverlies op en is er een slechte werking van de balansventilatie. Bovendien is er zo kans op bouwschade en kunnen luchtlekken ook akoestisch nadelig zijn, bijvoorbeeld aan een drukke straat.

U moet er dus voor zorgen dat de warme lucht in de winter niet zomaar naar buiten kan vliegen via tochtgaten of slecht geplaatste ramen of deuren. Als u een ventilatiesysteem D met warmterecuperatie kiest, is het trouwens noodzakelijk om zeer goed luchtdicht te bouwen.

Met een blowerdoortest of luchtdichtheidstest sporen wij eventuele luchtlekken in uw huis op. Is de blowerdoortest goed? Dan hebt u een correcte luchtdichting en werkt uw balansventilatie optimaal. Hierdoor kan u tot 12 E-punten winnen op het E-peil van uw woning!

Contact opnemen

Wenst u meer informatie over luchtdichting en de blowerdoortest? Geerts Filip uit Mol staat u graag bij met deskundig advies.