Advies bij het kopen van uw woning


Geerts Filip Samen Energie Sparen BVBA - Advies

Wij zorgen niet alleen voor de perfecte uitvoering van alle mogelijke werken aan uw woning. Bent u van plan een woning te kopen, renoverenof zetten in Mol of omgeving, dan geven wij u graag gericht advies. Geerts Filip Samen Energie Sparen BVBA helpt particulieren verder op weg.

BESPAAR TOT DUIZENDEN EURO'S

Bij de aankoop van uw woning. Als u een woning wil aanschaffen kunnen wij meegaan om na te kijken of het EPC klopt en of de verschillende tehnieken zoals elektriciteit, verwarming, ... in goede staat zijn of er werk aan de winkel is.

Hiervoor kunnen we een kostenraming maken van de uit te voeren werken om alles up-to-date te maken. je woning is dan klaar voor de toekomst.

deze analyse kan je meenemen als u gaat onderhandelen over de prijs van je woning. Hierdoor kan u tot vele duizenden euro's uitsparen.

+ u weet waar u aantoe bent als je de woning koopt (is bv. je budget toerijkend)

Dit alles is natuurlijk niet gratis. Kostprijs start vanaf 250€ voor een kleine tot middelgrote woning.

Dit bedrag wordt wel in mindering gebracht als wij de werken mogen uitvoeren.

Dus steek geen euro's in slecht geplaatste isolatie, verouderde elektriciteit maar laat het juist door ons beoordelen en neem dit mee in uw onderhandelingen.

Zo kan u kopen zonder zorgen.

Je wil energie sparen

Je factuur voor energie is te hoog. contacteer ons Geerts Filip Samen Energie Sparen in Mol en omgeving. Wij kunnen een realistisch scan maken van je woning en je verbruik. Hiervoor de bijhorende adviezen geven waar het beter kan. Of wat je nodig hebt voor een hoger comfort, gezondere leefomgeving, ...

Dit is natuurlijk ook een betalende dienst die start vanaf 250€. Deze kost recupereer je weer als je de werken door ons laat uitvoeren.

Contacteer ons

Heeft u nog vragen? Wenst u gericht advies te ontvangen bij het kopen van een woning? Neem dan contact op met Geerts Filip Samen Energie Sparen BVBA uit Mol.